A mikor egy reggel úgy ébredsz, hogy: “Káááávééééét!” – tudom, mit kell tenned. És képzeld, még csodás reggelit is kapsz mellé.

A Hajós utca és a Dessewffy utca sarkán található a Cafe Brunch Budapest. A kávézó tökéletes helyszíne egy üzleti vagy baráti reggelinek/brunchnak, délutáni iszogatásnak, egy első vagy egy sokadik randinak.

A rossz idő és rossz kedv elől behúzódhatunk a kávézó barátságos vendégterébe, egy napsütötte délelőtt pedig az üzlet előtt lévő kerthelyiségben élvezhetjük kávénkat.

Választhatunk tojásos, kencés, szendvicses vagy egészséges reggeli ajánlataik közül. A padlizsánkrém nálam mindent visz, így ha az van az étlapon, akkor azt biztosan kérek (ahogy a képen is látható). A kencés reggeli két szóban összefoglalva: festői ízorgia.

A kávék elkészítése nem hagy kívánnivalót maga után. Sőt! Kifejezetten szerettem itt lenni, mert nem csak a szokásos: espresso, cappuccino, latte, americano felhozatal van, hanem a bővített 13 tagú listából lehet választani: ristretto, espresso, lungo, americano, espresso macchiato, cortado, cappuccino, latte, latte macchiato, doppio, flat white, jeges kávé.

A személyezet kedves és figyelmes. Köszönöm szépen az élményt!

A cikkben szereplő kávézó elérhető ezen az oldalon:
https://www.cafebrunchbudapest.com/

Written by O.- Szabó Anikó

Leave a Comment